La selecció espanyola sub-20, amb el jugador de l'ICL Manresa Guillem Jou i el tècnic del club bagenc Aleix Duran a les seves files, no va donar cap possibilitat a Letònia (96-52) en els vuitens de final de l'europeu de la categoria, que s'està disputant aquests dies a Grècia. En els quarts de final l'equip estatal s'enfrontarà a Alemanya, que va vèncer Turquia (77-80), en un matx que es posarà en marxa avui a partir de les 15.45 hores. Jou va estar quinze minuts en pista, en els quals va anotar sis punts, va agafar cinc rebots i va donar una assistència.

Els jugadors dirigits per l'extècnic manresà Ibon Navarro van ser molt superiors des del principi, i al final dels deu primers minuts ja guanyaven per tretze punts de marge (24-11). En el segon període, els espanyols van apujar encara més el nivell i van ser capaços d'anotar fins a 33 punts, el triple que els seus rivals. A la mitja part de l'enfrontament, el partit ja estava del tot sentenciat (57-22).

A la segona meitat, els letons van millorar lleument les seves prestacions, però no van ser capaços d'aturar el vendaval de joc rival (80-37 al final del tercer quart). Els deu darrers minuts, Navarro va aprofitar per donar descans als seus jugadors més importants i minuts als menys habituals, sense veure perillar la victòria en cap moment. Per Espanya, el jugador més destacat va ser Santi Yusta, que va anotar 18 punts, va agafar quatre rebots i va fer quatre recuperacions per acabar amb una valoració de 24. També van estar a un bon nivell Vila, Mazaira, López-Aróstegui o Barreiro.