En un moment de l'entrenament del Barça a Miami, el portuguès Nelson Semedo va entrar amb duresa a Neymar i el brasiler s'hi va tornar, segons es pot veure en unes imatges difoses pel Daily Mail. La cosa no va anar a més per la intervenció dels companys, especialment de Mascherano i Busquets, que van separar amb èxit els implicats. Finalment, el brasiler va abandonar l'entrenament visiblement enfadat i, segons el rotatiu anglès, va marxar de les instal·lacions amb cotxe, sense esperar els seus companys, que seguien exercitant-se.

Poc després, en un acte publicitari a la mateixa ciutat nord-americana, el presentador va preguntar a Neymar com se sentia, i el davanter blaugrana es va limitar a respondre que «em trobo bé». Això sí, en el moment de sortir del local on se celebrava l'acte, el brasiler se les va tenir amb un dels responsables de seguretat.

D'altra banda, Neymar es desplaçarà dilluns que ve a Xangai, tal com estava previst, per assistir a un compromís promocional que té firmat el club. Algunes fonts de l'entitat blaugrana van desmentir que el jugador brasiler hagi decidit cancel·lar el viatge a la Xina i que hagi suspès un altre acte promocional que tenia previst amb un operador turístic del continent asiàtic.