El València Basket, vigent campió de la Lliga Endesa, iniciarà com a visitant, la defensa del títol amb el Real Betis Energia Plus, a la primera jornada de la competició nacional que es disputarà el cap de setmana del 30 de setembre i l'1 d'octubre .

El millor equip de la temporada passada obrirà la fase regular al Palau d'Esports San Pablo davant el conjunt andalús, en una jornada inaugural que també inclou un Barcelona Lassa-Baskonia, un Real Madrid-MoraBanc Andorra i un Herbalife Gran Canària-Guipúscoa.

La primera data del calendari oferirà també un duel de pedreres entre el Movistar Estudiants i el Divina Seguros Joventut, tot i que aquest compromís serà ajornat per la disputa de la prèvia de la Lliga de Campions. L'UCAM Múrcia rebrà l'Unicaja Màlaga i el Mombus Obradoiro farà el mateix davant el Tecnyconta Saragossa.

La jornada es completa amb les següents trobades: Montakit Fuenlabrada-Bilbao Basket i Sant Pau Burgos-Ibertostar Tenerife.

JORNADA 1 (30 setembre i 1 octubre 2017)

REAL MADRID - MORABANC ANDORRA

HERBALIFE GRAN CANÀRIA - GIPUZKOA BASKET

MONBUS OBRADOIRO - TECNYCONTA SARAGOSSA

REAL BETIS ENERGIA PLUS-VALÈNCIA BASKET CLUB

FC BARCELONA LASSA - BASKONIA

UCAM MÚRCIA CB - UNICAJA

MONTAKIT FUENLABRADA - RETABET-BILBAO BASKET

SANT PAU BURGOS - IBEROSTAR TENERIFE

MOVISTAR ESTUDIANTS - DIVINA SEGUROS JOVENTUT *

* La trobada Movistar Estudiants-Divina Assegurances Joventut s'ajornarà per la disputa dels dos equips de la prèvia de la Lliga de Campions