La corredora igualadina Laura Orgué va aconseguir la segona posició en la mítica Skaala Uphill, una prova de 8,2 quilòmetres amb una pujada mitjana del 22,5% i un desnivell de 1.819 metres que es va dur a terme a la localitat noruega de Tjugen.

D'aquesta manera, i en la seva quarta participació, Orgué va repetir el mateix resultat que va obtenir en les passades dues edicions. La igualadina només va poder ser superada per l'amfitriona Karoline Holsen Kyte, que es va imposar amb un temps d'1:22:38. Orgué va aturar el cronòmetre en 1:27:07, vuit segons més ràpid que la campiona del curs passat, la nord-americana Annie Bersagel, que amb un registre d'1:27:15 va completar el podi de la històrica cursa.

Un cop finalitzada la prova, l'anoienca va comentar que «no hem tingut cap opció. La guanyadora ha fet tota la carrera sola i molt per davant meu i de Bersagel, que anàvem juntes i hem anat alternant les posicions». La propera cita d'Orgué serà a principi de setembre a The Rut, a l'estat nord-americà de Montana. Allà, la igualadina prendrà part en el Quilòmetre Vertical i en l'Skyrace.