El Gimnàstic de Manresa cadet va perdre per la mínima enfront d'un fort Espanyol (2-3) en un partit amb dues parts molt diferenciades. Els visitants van ser més superiors en la primera meitat davant un conjunt local que no va saber aprofitar les seves ocasions de gol. Els periquitos van aprofitar la seva superioritat a pilota aturada per fer mal al conjunt entrenat per Adrià Talavera. Un gol de córner al minut 2 de partit va donar avantatge als visitants. Abans d'arribar al descans els jugadors de l'Espanyol van aprofitar dues pilotes aturades més per incrementar l'avantatge al descans 0-3.

A la represa la dinàmica va canviar per complet. Els de Talavera van fer un canvi bestial i van dominar a plaer davant un Espanyol que no va xutar cap vegada entre els tres pals. Els escapulats van retallar distàncies amb dos gols.