Una falta directa transformada per l'andalús Suso va donar el triomf al Milan anit davant el Càller (2-1), en una segona jornada de la lliga italiana en la qual el Nàpols va remuntar a l'Atalanta (3-1). Després del triomf del vigent campió, la Juventus, dissabte, tant el Milan com el Nàpols van haver de treballar de valent per guanyar i mantenir el ple de victòries.

En la seva estrena a casa, el Milan va marxar al descans al davant 1-0 gràcies al primer gol en aquesta Serie A del jove Patrick Cutrone, de 17 anys, que ja va marcar dos gols a la Lliga Europa després de ser la gran revelació de la pretemporada. Però els rossoneri van patir molt durant algun tram i van acabar concedint el gol de l'empat al brasiler Joao Pedro. Al final, Suso va decidir amb un xut de falta des de 18 metres.

Per la seva banda, el Nàpols va resoldre el seu partit en la segona meitat després anar-se'n al descans perdent 0-1. El polonès Zielinski va empatar al minut 56, i poc després Mertens va completar la remuntada a passada d'Insigne. El croat Marko Rog va sentenciar al minut 87 per alimentar les ambicions dels napolitans.

També va sumar el tres punts la Lazio, que va obtenir la seva primera victòria en imposar-se per 1-2 al camp del Chievo Verona gràcies als gols d'Immobile i del serbi Milinkovi-Savic. El mateix resultat es va produir a l'Artemio Franchi de Florència: la Sampdoria va aconseguir la seva segona victòria en dos partits, en derrotar 1-2 la Fiorentina en un duel decidit pels gols de Caprari i Quagliarella, de penal.

Jornada positiva també per a l'SPAL, que va derrotar 3-2 l'Udinese. Va contribuir a la victòria Marco Borriello, que va igualar el rècord de Nicola Amoruso en marcar almenys un gol amb dotze equips diferents. A més, el Crotone i el Verona van protagonitzar l'únic empat d'aquesta jornada, sense gols. I en el partit que va obrir la jornada, el Torí va golejar 3-0 el Sassuolo amb dianes de Belotti, Ljajic i el gallec Iago Falque.