Segueix-nos a les xarxes socials:

La cursa d'Aguilar de Segarra decidirà les Scott Marathon by Taymory

La cursa d'Aguilar de Segarra decidirà les Scott Marathon by Taymoryarxiu particular

Menys de dues setmanes abans de la darrera prova de les Scott Marathon by Taymory de la temporada, que es durà a terme a Aguilar de Segarra el diumenge 10 de setembre i decidirà els guanyadors de la competició, ja estan definits els recorreguts de les dues modalitats. La marató o XCM tindrà una distància de 64 quilòmetres, i la XCC o Ral·li en tindrà 38.

En la categoria elit, Francesc Guerra (Buff-Scott MTB Team) va aconseguir la victòria matemàtica després de la prova de Girona, mentre que en les altres categories encara queda molt per decidir-se. En fèmines, Veerle Cleiren (Surcamos-Montbike) té un ampli avantatge respecte als seus rivals i li valdrà amb un bon resultat. En la modalitat de XCC masculina, Marc Vallès lidera amb una renda important, mentre que en la femenina es preveu una lluita intensa i emocionant.

A més, la prova d'Aguilar de Segarra serà la penúltima de la Copa Catalana de Marató, on prenen part el santfruitosenc Guillem Muñoz, el bagenc Roger Argelaguer i el baganès Joan Llordella, tots ells amb opcions d'endur-se el títol. El recorregut s'aproparà a diferents racons de gran bellesa prop de la zona de la localitat i de la comarca del Bages.

Prem per veure més contingut per a tu