Segueix-nos a les xarxes socials:

El City de Guardiola clava quatre gols al Feyenoord

Estrena amb èxit en la competició del Manchester City de Pep Guardiola, que en va tenir prou amb 25 minuts per sentenciar la seva visita al camp del Feyenoord (0-4) amb gols de John Stones, Agüero i Gabriel Jesús. A la segona part, el central Stones marcava de nou i arrodonia la golejada.

Un triomf que arribava acompanyat de l'ensopegada del principal rival del City al grup, el Nàpols, que va punxar a Ucraïna davant el Xakhtar. L'equip italià no va començar bé cap de les dues meitats i en el primer minut de cada una va rebre un gol.

D'altra banda, el Sevilla, que mai no havia guanyat un partit europeu a Anglaterra, es va quedar amb la mel als llavis i va empatar a Liverpool (2-2). Els sevillans, que es van avançar amb un gol de Ben Yedder, van arribar al descans perdent. Però al tram final, Correa feia el 2-2 definitiu. Al mateix grup E, el Maribor eslovè i l'Spartak de Moscou també empataven.

I en el grup G, el Porto va començar amb mal peu, amb una derrota amb el Besiktas (1-3). En l'altre partit, el Mònaco, un dels animadors de la competició la temporada passada, només va empatar amb el Leipzig.