Segueix-nos a les xarxes socials:

L'exmanresà Eriksson és el nou campió de triples

El santpedorenc Rafa Martínez va caure eliminat en la primera ronda per Patricia Cabrera

L'exmanresà Eriksson és el nou campió de triplesElvira Urquijo A./efe

El suec Marcus Eriksson, exjugador del Bàsquet Manresa i ara a l'Herbalife Gran Canària, va demostrar ahir la seva classe com a tirador i es va proclamar campió del concurs de triples de la Lliga Endesa després de superar a la final l'argentí Lucio Redivo (Bilbao Basket), per 25-21.

Eriksson es va convertir en el successor de Jaycee Carroll després de superar precisament el madridista en la primera ronda, per un total de 25-22. I en semifinals, va derrotar per 24-21 la canària Patricia Cabrera, jugadora del Ferrol que havia eliminat abans el santpedorenc Rafa Martínez (25-19).

Per l'altra banda del quadre, Lucio Redivo va superar en primera ronda el finlandès Sasu Salin (Unicaja), per 21-17. I en semifinal va necessitar el desempat per derrotar el joveníssim Gerard Jofresa, de només 16 anys: 12-8 en només 30 segons després d'empatar per 22-22. El fill de Rafa Jofresa, classificat en una prèvia popular, va ser capaç de superar per un ajustadíssim 26-25 en primera ronda un exjugador de l'NBA, l'ala pivot Ryan Kelly, nou basquetbolista del Betis.

Prem per veure més contingut per a tu