Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL | TERCERA CATALANA

El Súria venç el Marganell i continua pensant en gran

Els suriencs van disputar un partit molt sòlid davant un combatiu rival

El Súria va sumar una nova victòria, la sisena en deu partits, que el situa a la tercera posició. A més, els suriencs van aconseguir mantenir la porteria imbatuda per primer cop aquesta temporada davant un competitiu Marganell.

La primera part va ser de control blanc-i-negre. Un domini que va ser traduït en l'1-0 al minut 8, obra de Junyent, per arribar al descans amb el mínim avantatge. A la segona part, però, i especialment a partir que els locals es van quedar amb un home menys, el Marganell es va créixer molt i va disposar de diverses ocasions per empatar el partit.

Quan el duel entrava en el dar-rer minut, Xavier Rivera va ser l'autor d'un gran gol després d'arrancar des del seu camp i de desfer-se de rivals amb regatejos, fins i tot del porter, per acabar sentenciant el partit amb el segon gol.

El Súria se situa a la tercera posició i el seu proper rival serà el penúltim classificat, el Moià. Per la seva banda, el Marganell s'enfrontarà al Viladecavalls.