Segueix-nos a les xarxes socials:

Els nois del CN Minorisa cauen davant el Poble Noua darrera hora

Els nois del CN Minorisa cauen davant el Poble Noua darrera horasimón noguera

En un partit molt igualat, la sort entre el CN Poble Nou i el CN Minorisa es va decidir en el darrer minut, quan els manresans van voler guanyar el partit amb un contracop que comportava una passada arriscada i que deixava la defensa desguarnida en cas de no sortir bé. I així va ser, els del barri olímpic barceloní van aprofitar el desencert visitant per fer un últim gol que significava el 10 a 9 final quan només faltaven 24 segons. Tot i la derrota, bon partit dels de Gaspar Ventura, que van agafant la mida a la categoria.

Derrota del segon equip

El CN Minorisa B va perdre a la piscina del CN Montjuïc B per un clar 8 a 1 en partit de Segona Divisió B. Els manresans no es van saber adaptar a les dimensions grans de la piscina barcelonina. L'únic gol manresà el va anotar Batanés en el segon quart. Els parcials foren 2-0, 4-1, 2-0 i 0-0.