Segueix-nos a les xarxes socials:

TRIAL

Toni Bou tanca el campionat estatal amb un nou triomf

El pierenc ja havia aconseguit el títol abans de disputar la darrera prova

Toni Bou tanca el campionat estatal amb un nou triomfhonda

Toni Bou, que ja tenia el títol estatal a la butxaca, va aconseguir ahir la victòria en la setena i última cita del campionat d'Espanya de trial a l'aire lliure, disputada a la localitat de Valderrobres, a Terol.

El pilot de Piera, que ha guanyat totes les proves menys la disputada a Andorra, es va imposar a Valderrobres amb 10 punts de penalització, un menys que el segon classificat, Adam Raga (TRS), i dotze menys que el tercer, Jaime Busto (Montesa), que va disputar la seva última cursa amb l'equip Repsol Honda Team després de tres temporades.

«Hem corregut una cursa sense gaire pressió perquè ja vam guanyar el títol en la prova anterior, de manera que sortir davant no ha sigut tan traumàtic. El terreny aquí ha estat espectacular, però les zones han acabat sent fàcils i així ha estat complicat marcar les diferències, perquè també era fàcil cometre errors», va dir Bou.

«Al final ha estat una bona cursa i una bona última victòria d'un campionat complet en el qual gairebé sempre he sortit en el grup que obre zones, cosa que ho complica tot molt més», va afegir.

«Ara cal començar a pensar en la temporada que ve perquè en dues setmanes comencem el campionat en pista coberta i cal estar com més preparat millor», va concloure el pierenc.

Prem per veure més contingut per a tu