Mala jornada per als dos equips de la lliga Endesa que jugaven ahir els respectius partits de l'Eurolliga. El València Basket va caure derrotat a casa contra l'Olympiacos (64-72) i només ha sumat tres victòries en els deu partits disputats fins ara. Els grecs, en canvi, se situen primers.

L'equip de Txus Vidorreta va anar sempre darrere en el marcador en un partit, com era d'esperar, d'anotació baixa en què el santpedorenc Rafa Martínez només va poder estar quatre minuts a la pista, fet que va aprofitar per fer dos llançaments de tres punts i anotar-ne un.

El conjunt de Ioannis Sfairopoulos, al qual tornava a faltar la seva estrella, Spanoulis, va dur el ritme del partit i ja guanyava per 13-20 al final del primer quart. El València es refiava dels punts d'Erick Green, que va acabar amb 26, però no n'hi va haver prou. Entre Papanikolaou, Printezis i Strelnieks van mantenir l'Olympiacos sempre davant i van provocar que s'arribés a un final tranquil, amb diferències sempre properes als deu punts.

Pel que fa al Baskonia, continua amb quatre triomfs després de no poder superar el Fenerbahçe al Buesa Arena. Els vitorians van sortir forts i van acabar els primers deu minuts amb una diferència favorable de deu punts (25-15). Però va ser un miratge. El conjunt de Zeljko Obradovic va començar a prémer l'accelerador en defensa i va obtenir parcials favorables de 14 i 11 punts en els quarts següents amb sis jugadors per damunt dels deu punts. Al final, els turcs van vèncer per 69-83.

En els altres partits disputats ahir, el Khimki va superar el Brose (82-73), l'Anadolu Efes va derrotar l'AX Armani Milà (73-68) i el Maccabi va mostrar-se superior al Zalgiris (81-74).