Segueix-nos a les xarxes socials:

ESPORTS D'HIVERN

El CECB presenta dijous la seva nova temporada d'esquí de muntanya

L'entitat organitza diferents sortides al llarg de l'hivern i cursets per nivells

El CECB presenta dijous la seva nova temporada d'esquí de muntanyaarxiu particular

El Centre Excursionista de la Comarca del Bages farà dijous la presentació de la nova temporada d'esquí de muntanya. Serà a les 8 del vespre al local social de l'entitat, al carrer d'Urgell, 16.

El calendari d'activitats contempla diferents sortides i cursets fins a l'11 de maig, quan es farà el sopar de final de temporada. La primera sortida està programada per al diumenge 17 de desembre, amb una sortida de pràctiques en una zona per concretar; el diumenge 21 de gener, travesa al Pas de la Casa-Pic d'Envalira-Campcardós; el diumenge 18 de febrer, circular des del col de Puymorens; el dissabte i diumenge 10 i 11 de març, travessa a les valls de Gerber i Cabanes; i el dissabte i diumenge 21 i 22 d'abril, descens per Coma les Bienes.

Pel que fa als cursets, es farà el de tècniques de descens, amb la presentació el dijous 11 de gener i activitats, amb dos nivells, amb dues jornades a combinar, els dies 13, 14, 27 i 28 de gener i 10 i 11 de febrer, en tots els casos a l'estació d'esquí de Grandvalira.

Pel que fa al curs d'esquí de muntanya de nivell I (iniciació), tindrà la presentació i primera xerrada el dijous 22 de febrer. Seguirà amb quatre pràctiques els dies dissabte 24 de febrer a Granvalira (amb la segona xerrada), diumenge 25 de febrer al Circ de Pessons (Montmalús), el dissabte 3 de març al pla de Beret (amb la tercera xerrada) i el diumenge 4 de març, també al pla de Beret, amb el dinar de cloenda. El curs d'esquí de muntanya nivell II (perfeccionament) serà presentat el dijous 5 d'abril amb la primera xerrada. Les quatre pràctiques de tècnica i tàctica d'ascens i descens, i progressió en neu i en terreny mixte, seran el 7 (Grandvalira), 8 (zona el Castellar), 14 (vall de Paderna) i 15 d'abril (glaciar de la Maladeta), amb dues xerrades més.

I el curs d'esquí de muntanya de nivell III (esquí en geleres) s'iniciarà el dimecres 25 d'abril amb la presentació, primera xer-rada i sortida el divendres 27 d'abril i activitats el 28, 29 i 30 d'abril, entre la zona Grands Mulets, zona Col du Dome i zona Mer de Glace, amb pràctiques d'encordament, ascens i ancoratges en gel. La tornada serà l'1 de maig.

Prem per veure més contingut per a tu