L'equip absolut del CT Manresa no va poder accedir a la final del campionat de Catalunya per equips. Els manresans van caure a les semifinals amb el potent CT Barcino, un dels referents del tennis català, amb el resultat de 4 a 1, tot i que van plantar cara en tot moment al conjunt barceloní.

A la fase final de la competició, celebrada a les pistes del Cercle Sabadellès, Pol Vaquero, del CT Manresa, va obrir l'enfrontament imposant-se a Lorenzo Giustino (258è del rànquing ATP). El primer set va caure a favor de Vaquero per 6 a 4, caient en el segon per un ajustat 7 a 5 (7 a 5). El tercer se'l va anotar el manresà per abandonament del tennista del CT Barcino. Malgrat aquest bon començament, l'experiència i el bon joc dels barcelonins va fer que les següents rondes caiguessin a favor del CT Barcino.

Així, Marc Monclús va ser der-rotat per Jordi Samper (germà del jugador del futbolista Sergi) per 1 a 5 i 0 a 6; Jordi Puig va ensopegar amb Guillermo Olaso per 2 a 6 i 2 a 6; Marc Lluís Vargas no va poder amb Nikolas Sánchez, per 4 a 6 i 2 a 6; i Marcos Borderias perdia amb Bruno Pujol per 2 a 6 i 1 a 6.

A la final, el CT Barcino es va imposar al CT Barcelona per un global de 5 a 2 en un duel en el qual van jugar tennistes reconeguts com Albert Montañés, Marcel Granollers o Tommy Robredo, en la formació perdedora.