Segueix-nos a les xarxes socials:

El United se situa segon després que el City de Guardiola empati

El United se situa segon després que el City de Guardiola empatiLEE SMITH/reuters

El Manchester United va recuperar ahir, a l'espera del resultat del partit que jugarà demà el Chelsea al camp de l'Arsenal, la segona posició de la lliga anglesa en derrotar a domicili l'Everton, per 0-2. Amb un partit més jugat, l'equip de Mourinho s'acosta mínimament a un Manchester City que el darrer dia de l'any va trencar la ratxa de 18 victòries seguides, al camp del Crystal Palace (0-0), on va estar punt de perdre també la imbatibilitat. Ho va evitar el porter Ederson en aturar un penal a Milivojevic a l'últim minut.

Ahir, el United va dominar l'Everton i el va derrotar amb gols de Martial i de Lingard a la segona meitat. A part de la victòria del Liverpool al camp del Burnley, hi va haver tres partits més. El Newcastle de Rafa Benítez va superar a la classificació l'Stoke City en derrotar-lo per 0-1, amb un gol del canari Ayoze. Posa distància respecte del descens. En el primer partit de l'any, el Brighton i el Bornemouth van empatar a dos gols en un derbi del sud d'Anglaterra. El Brighton es va avançar dos cops, mitjançant Knockaert i Murray, però Cook i Wilson, aquest de manera molt afortunada, van igualar el partit. En l'altre enfrontament, victòria clara del Leicester sobre el Huddersfield (3-0), amb gols de Mahrez, Slimani i Albrighton.

Avui torna a jugar el City, que rep el Watford a l'Etihad Stadium amb dotze punts d'avantatge respecte del màxim rival. Dels duels d'avui també destaca la visita del Tottenham de Pochettino al camp del cuer, el Swansea.

Prem per veure més contingut per a tu