Segueix-nos a les xarxes socials:

Mirambell es classifica per als seus tercers Jocs d'hivern

Mirambell va aconseguir la tercera plaça dels vuit països després d'haver superat ahir Austràlia en la classificació

Mirambell es classifica per als seus tercers Jocs d'hivernarxiu paricular

El pilot bagenc de skeleton Ander Mirambell va certificar ahir el bitllet per als Jocs d'hivern de Pyeongchang 2018, a Corea del Sud, amb un 19è lloc (2:17.70) a la cita de la Copa del Món de Saint Moritz, Suïssa. Amb la classificació a la butxaca, Mirambell se centrarà a partir d'ara en la posada a punt física per a la cita olímpica, motiu pel qual renunciarà a participar a l'última cita de la Copa del Món, el proper cap de setmana a Königsee (Alemanya).

Mirambell va aconseguir la tercera plaça dels vuit països que aportaran a un esportista als Jocs Olímpics després d'haver superat ahir Austràlia en la classificació, i ocupa la vintena plaça a la general de la Copa del Món i la 29a del rànquing IBSF amb 472 punts. El bagenc, en la primera baixada, aturava el crono en un temps de 1:08.86, i es garantia, d'una banda, la presència a la segona mànega i, de l'altra, la classificació matemàtica per als Jocs Olímpics

Per celebrar-ho, Mirambell va rebre a la meta una pancarta sorpresa, feta per la seva família i els seus amics. «M'ha emocionat tant que no sabia ni desplegar-la. Des d'aquí agraeixo a totes les persones que han col·laborat en la seva realització. Encara no em crec que anem als tercers Jocs. Necessitaré encara una mica de temps per assimilar-ho», explicava el bagenc.

Mirambell tornarà demà a Barcelona per seguir treballant a les ordres del seu preparador físic, Bernat Buscà, en la posada a punt per als Jocs de Pyeongchang.

Prem per veure més contingut per a tu