Segueix-nos a les xarxes socials:

CURSES D'ORIENTACIÓ

La Cursa d'Orientació de Casserres, del COB, rep 182 corredors solidaris

La Cursa d'Orientació de Casserres, del COB, rep 182 corredors solidarisarxiu particular

El Club Orientació Berguedà (COB) va arrancar la temporada amb la Cursa d'Orientació de Casserres, que va tenir una important participació de corredors i de solidaritat. Enguany, gràcies a les 182 inscripcions i a les donacions anònimes, el COB va aconseguir recaptar 1.101 euros, que, com en les quatre edicions anteriors, es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

La cursa, que forma part de la Lliga Berguedà-O i també de la Lliga Nord, va ser en format lineal, a diferència de l'any passat, que va ser rogaine. Els corredors van poder triar entre 6 circuits diferents segons el nivell i l'edat, que combinaven zona urbana amb bosc pels voltants de Casserres.

El circuit més llarg, C1, amb 5,8 km, va tenir 47 inscrits, dels quals 10 eren corredores; en aquest cas, Laura Serra i Pol Ràfols van ser els primers classificats. El circuit C-2 (3,7 km), amb 37 corredores i 46 corredors, és el que va tenir més participació, i s'hi van imposar Anna Amigó i Jordi Moragas. En el circuit C3, d'iniciació adult, hi va haver 22 inscrits, i en lescategories infantils, C4 i C5, es van superar la trentena d'orientadors (les classificacions es poden consultar a la web: www.cob.orientacio.cat).

Cal destacar que, malgrat el format competitiu de la cursa, l'esperit solidari va ser el protagonista principal.