L'estació de la Molina s'omplirà avui i demà de molts dels triomfadors dels recentment acabats Jocs Olímpics de Pyeongchang, com ara els líders del rànquing mundial de surf de neu, Pierre Vaultier i Michela Moioli, i el medallista espanyol de bronze Regino Hernández. Un total de 78 cor-redors de 17 països se citaran a l'estació, amb el favoritisme dels dos esmentats en primer lloc, medallistes d'or en la competició coreana.

Així, Vaultier intentarà mantenir la seva bona ratxa de dues victòries, a Feldberg i Bansko, i un segon lloc a Erzurum. Al rànquing mundial el segueixen l'australià Alex Pullin i el jove austríac Alessandro Haemmerle. Pel que fa a l'andalús Hernández, és setè de la classificació i arriba en plena forma després del bronze olímpic. L'acompanyaran el basc Lucas Eguibar i el cantàbric Laro Herrero, tots ells olímpics.

Avui serà el torn de les rondes classificatòries, de les quals sortiran els 32 homes i les 16 dones que passaran a la final. Demà, els classificats prendran la sortida en mànegues eliminatòries de quatre corredors, dels quals els més ràpids passaran a unes finals que són espectaculars.