JUDO

Roca, Santacreu i Sánchez es pengen l'argent al català veterà a Girona

Toni Sánchez va ser també medalla de plata en guanyar Espiritusanto de Balears

Roca, Santacreu i Sánchez es pengen l'argent al català veterà a Gironaarxiu particular

El pavelló del GEiEG (Sant Narcís) de Girona va rebre la Copa Espanya de judo en categoria veterans amb la participació de judokes de tot l'estat, França, Itàlia, Anglaterra i especialment de Catalunya. Esport-7 hi va participar amb tres judokes, que van obtenir tots tres la medalla de plata en les seves respectives categories edat i pes. Concretament David Roca, que competia en M-5 (50-54 anys) i en -81 kg, va ser finalment medalla de plata després de sortir primer en la seva lliga i també imposant-se en semifinals a Mario Sierra de Múrcia; a la final, però, va perdre davant el representant francès Legorvelet, excampió mundial de la categoria.

En la categoria M-4 (45-50 anys) i en -73 kg, Lluís Santacreu, que després de 20 anys tornava a la competició, va obtenir també la medalla de plata després d'imposar-se per Ippon al també català Josep Cano i a Manel Fonte de Balears; a la final va perdre davant el francès Branchelot. I en la categoria M-3 (40-45 anys) i en -73 kg, Toni Sánchez va ser també medalla de plata en guanyar Espiritusanto de Balears i Jordi Garcia de Catalunya, i perdre la final davant el francès Matthier