FUTBOL | TERCERA CATALANA

Un ambiciós Cardona s'endú el derbi bagenc amb el Súria

Els cardonins van mantenir la intensitat durant els 90 minuts de joc

Un ambiciós Cardona s'endú el derbi bagenc amb el SúriaSalvador redó

Cardona i Súria arribaven al derbi bagenc amb dues dinàmiques ben diferents. Els cardonins, en plena ratxa de resultats i un joc molt solvent, especialment a casa. Els suriencs, d'altra banda, en un moment més complicat, després de no conèixer la victòria des de fa quatre partits.

El Cardona va anar a l'atac des del principi. Els locals es van mostrar més intensos en el global dels 90 minuts i van aprofitar els moments de debilitat suriencs per marcar els gols. El primer temps va finalitzar amb empat (1-1) després que els cardonins s'avancessin de penal i els suriencs empatessin sis minuts més tard en una jugada d'estratègia.

A la segona part, el Cardona va ser molt superior i va generar un bon grapat d'ocasions. Cal destacar el bon paper dels juvenils Aitor Segura i Rafael Pérez, protagonistes en els dos darrers gols locals.

Amb aquest triomf, el Cardona s'allunya a nou punts del Súria i manté més viu que mai el somni de lluitar pel títol.