Segueix-nos a les xarxes socials:

BÀSQUET | PRIMERA CATALANA

El Navàs pateix més del compte per sumar la victòria davant el Sant Cugat

Els navassencs no van assegurar el triomf fins als instants finals davant un rival molt batallador

El Navàs pateix més del compte per sumar la victòria davant el Sant Cugatarxiu/mireia arso

El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita d'un dels rivals de la part baixa de la taula classificatòria del grup 1 de Primera Catalana, un Sant Cugat que va caure per un resultat final de 72-65.

Els jugadors navassencs van sortir una mica relaxats a la pista, i a més van estar molt desencertats en el llançament exterior. Això ho va saber aprofitar el conjunt visitant per posar-los en més dificultats de les previstes i arribar al final dels deu primers minuts amb un punt de renda en el marcador (14-15). En el segon quart, la tònica va ser més o menys la mateixa i les dues formacions s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un punt de diferència per als santcugatencs (32-33).

A la segona meitat, els bagencs van sortir millor i van aconseguir agafar una curta renda de cinc punts gràcies, especialment, a la feina del pivot Marc López, que va dominar sota les cistelles i va acabar amb un total de 30 punts. Aquest marge es va veure reduït a només un punt al final del tercer quart (53-52). En els darrers deu minuts, els locals van dominar amb avantatges curtes i van saber jugar les seves cartes per endur-se una treballada i patida victòria. En la propera jornada, el Navàs Viscola visitarà la complicada pista del líder invicte, el Ripollet, diumenge a les 19 hores.