Segueix-nos a les xarxes socials:

POLIESPORTIU

El torneig de Pasqua del Paidos, Memorial Martí Orive, amb tot preparat

Com cada any, la Setmana Santa serveix per dur a terme diferents tornejos i competicions destinats als més menuts, que aprofiten les vacances per tal de poder practicar el seu esport favorit. Una de les referències a la Catalunya Central d'aquesta època és el torneig de Pasqua del Paidos, memorial Martí Orive, que arriba a la seva 21a edició i que, com sempre, es du a terme a Sant Fruitós de Bages en diferents disciplines.

El bàsquet i el futbol seran els protagonistes en aquesta edició a l'escola bagenca. El Paidos acollirà la trobada d'escoles de bàsquet. Entre el dissabte 24 i el diumenge 25, els diferents equips estaran ubicats al pavelló municipal de Sant Fruitós amb les categories de mini a infantil, tant pel que fa als nois com a les noies. Com és habitual, les diferents escoles duran a terme fases de classificació a les pistes situades de través del pavelló. Els espectadors podran gaudir de diversos partits alhora i de l'emoció de les finals, que es disputaran diumenge.

I a pocs metres del pavelló, al camp de futbol, hi haurà el torneig d'aquest esport, que aprofitarà tot el diumenge al matí per mostrar les evolucions dels jugadors que hi participin.

Prem per veure més contingut per a tu