Els tres equips representatius de Manresa, els dos del Manresa Rugby Club i el sub-16 que rep el nom de Catalunya Central, van fer realitat els respectius objectius en els últims partits disputats. A més, el Manresa RC B es va classificar per al play-off després de vèncer a la pista del Navata (26-34).

El conjunt local es va presentar minvat, amb només dotze jugadors. Tot i la desigualtat numèrica, el Navata va mostrar una actitud molt decidida i un esperit de lluita que li va permetre avançar-se davant d'una defensa molt treballada. Els manresans, confiats i cansats, tenien problemes defensius que feien posar els nervis a flor de pell en veure que les coses no sortien bé. Al final, però, van poder lligar un treballat triomf.

Partit igualat i pallissa

Per la seva banda, l'equip sènior A va guanyar (8-12) al camp del GEiEG de Girona, en un ambient fred, amb pluja i vent que va desembocar en un duel lent i complicat. Així, el joc davanter era continu i les melés van ser protagonistes. Va ser a la segona part quan el Manresa va trobar el desllorigador del partit.

Pel que fa als sub-16 de la Catalunya Central, va guanyar per un rotund 7-78 a la pista dels Senglars de Torroella de Montgrí en el seu darrer enfrontament abans del play-off. Els locals només van jugar amb tretze efectius al camp, fet qeu va aprofitar el conjunt visitant per arrasar.