El Reial Madrid va oferir ahir una millor versió que dimarts, quan va perdre de 28 punts, i va derrotar el Panathinaikos de Xavi Pascual 82-89. Un resultat que empata la seva sèrie de quarts de final de l'Eurolliga, que la setmana que ve es traslladarà a Madrid per viure el tercer i quart partits.

A diferència de dimarts, quan va començar perdent 20-0, ahir el Madrid va plantar més cara. Tot i això, el Panathinaikos va comandar el marcador fins a la mitja part (40-36). Després, els madridistes van reaccionar, liderats per dos dels seus veterans: Felipe Reyes, màxim anotador de l'equip amb 18 punts, i Jaycee Carroll, que en va aportar 17. Amb un parcial de 21-32, el Madrid va tancar el tercer quart per davant i en l'últim període va resistir les envestides del conjunt grec.

En l'altre partit disputat ahir, el CSKA va tornar a patir però de nou va derrotar el Khimki (89-84). El base canari Sergio Rodríguez va tornar a liderar el seu equip, que s'avança 2-0, amb els seus millors registres en punts (26) i en valoració (36) a l'Eurolliga.

Avui es disputen els segons partits dels altres dos quarts de final: el Baskonia buscarà empatar la sèrie amb el vigent campió, el Fenerbahçe (19.45 h), i l'Olympiacos intentarà igualar la sorpresa inicial del Zalgiris (20.15 h).