El surienc David Gallego disputarà el primer partit com a entrenador de l'Espanyol a Cornellà-el Prat, en una prova de foc per al tècnic bagenc que buscarà la salvació matemàtica davant un equip recenment descendit, el Las Palmas ( 13 h).

Els jugadors han reconegut que el canvi a la banqueta ha caigut bé. La confiança ha millorat i ara només treballen per signar un desenllaç que agradi a la seva afició.

Gallego va tornar a convocar tots els disponibles per a aquest compromís. El central Mario Hermoso torna a la llista després de complir un partit de sanció, mentre que el defensa costa-riqueny Óscar Duarte i l'extrem argentí Pablo Piatti són baixa per lesió.

Rotacions per rebre el Leganés

El Reial Madrid s'enfronta avui (18.30 h) al Leganés per quarta vegada aquesta temporada, amb la mirada posada al Bayern de Munic, el qual visitarà dimarts el Bernabéu en la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions.

L'entrenador blanc, Zinedine Zidane sap que el més important és la Champions i, per això, farà rotacions de cara al partit d'avui.

Ahir, el Llevant va segellar matemàticament la permanència a Primera Divisió imposant-se al Sevilla per 2 a 1, un marcador que deixa molt tocats els sevillistes .