L'anoienc Bernat Jaume es va desplaçar a Varsòvia per jugar els campionats d'Europa per equips absoluts. El combinat estatal va aconseguir la millor classificació de la seva història i va quedar en tercer lloc darrere d'Anglaterra i França, amb una selecció integrada per tres catalans i dos gallecs, tots ells dins dels top 100 mundial. Espanya va jugar en el grup de Dinamarca, França i Escòcia, va quedar en segon lloc d'aquest pool i va accedir a la lluita per les places de podi.

Inicialment, Bernat Jaume no tenia previst viatjar a Polònia per una lesió de genoll en l'últim torneig jugat a Rochester, als EUA, però una millora clara li va permetre viatjar amb la resta de companys, encara que només va jugar el partit de semifinals davant Anglaterra. L'igualadí va fer un partit molt complet davant Declan James, 23è del rànquing mundial professional, i va cedir per un igualat 9-11, 7-11, 8-11. En el partit pel tercer i quart lloc, Espanya va derrotar Alemanya.

Campionat per la fira

Per 33è any sense interrupció, l'Esquaix Igualada va organitzar el tradicional campionat comarcal d'esquaix de la fira. És el més antic de la península.

Amb una gens menyspreable participació de 36 jugadors, Joel Jaume va recuperar el títol comarcal després de guanyar la final davant el montbuienc Nacho Fajardo, qui a semifinals es va desfer en un gran partit del barceloní Pablo Dolz, jugador habitual del club. Joel Jaume es va desfer a semifinals de Lluís Fernández, que va acabar tercer. En el quadre de consolació, domini absolut dels capelladins en copar les tres places del podi amb Carles Sánchez campió, Sergi Campos subcampió i Dani Zaragoza en el tercer lloc del podi. Tot va acabar al bar del club amb el lliurament de recompenses i el pica-pica de rigor.