Segueix-nos a les xarxes socials:

Nova victòria italiana a l'esprint en el Giro abans de l'arribada a l'Etna

Nova victòria italiana a l'esprint en el Giro abans de l'arribada a l'Etnareuters

El ciclista italià Enrico Battaglin (Lotto NL-Jumbo) va aconseguir la victòria en la cinquena etapa del Giro, entre Agrigento i Santa Ninfa, just abans que la cursa italiana arribi a l'observatori astronòmic de l'Etna, avui, en la primera gran cita de l'edició d'enguany de la ronda transalpina.

Battaglin va ser el més ràpid a la meta, ja que es va imposar a Giovanni Visconti (Bahrain-Merida) i José Gonçalves (Katusha) en un final trepidant, després d'una llarga recta en pujada i un lleuger descens abans dels metres finals.

El guanyador del dia anterior, el belga Tim Wellens, va ser qui va iniciar les hostilitats en la pujada final a Santa Ninfa i va fer molt mal a un pilot estirat i de poques unitats per culpa d'una caiguda a tretze quilòmetres del final. S'hi va veure involucrat l'italià Domenico Pozzovivo, que va retornar al gran grup amb l'ajuda dels seus companys, tot i que això va provocar que Giovanni Visconti no pogués lluitar per la victòria. No hi va haver més problemes quant a temps perdut dels candidats a la general, però Chris Frrome es va veure allunyat dels primers llocs en la pujada final. Rohan Dennis manté, per un segon, el jersei rosa de líder.

Prem per veure més contingut per a tu