El Barça B visita aquest vespre l'estadi Carlos Belmonte d'Albacete (20.30 h), en un duel vital per la permanència: els locals volen certificar avui la salvació, davant un rival, el filial barcelonista, que busca la victòria per arribar a l'última jornada amb opcions de continuar a Segona A.

Els manxecs, que fa dos mesos semblaven tenir gairebé garantida la salvació, han encadenat nou jornades sense guanyar, en les quals només han estat capaços d'aconseguir quatre punts, i ara tenen només dos punts de marge sobre la zona de descens.

Davant, un filial blaugrana que també semblava tenir-ho tot resolt, en sentit negatiu, i que, després de dues sorprenents victòries davant candidats a l'ascens, l'Sporting i el Cadis, ha reviscut les seves opcions de salvació.

També lluita per la salvació el Nàstic, que té 46 punts, un més que el Còrdova, el primer equip en descens. Els tarragonins visiten avui l'Osca, que celebrarà davant la seva afició l'ascens a la Primera Divisió aconseguit en l'anterior jornada. Una bona ocasió perquè el Nàstic sumi.

Els tarragonins miraran de cua d'ull el que faci el Còrdova, un rival directe que visita avui el Reus, un equip que vol acomiadar-se per la porta gran de la seva afició i celebrar la permanència.