Segueix-nos a les xarxes socials:

MOTOR

Nou èxit de participació en la Trobada de motos antigues de Monistrol

La caravana de motos clàssiques va aixecar interès del públic al llarg del recorregut

Nou èxit de participació en la Trobada de motos antigues de Monistrolarxiu particular

Monistrol i el massís de Montserrat van tornar a viure aquest cap de setmana una nova edició de la Trobada de motos antigues de Monistrol-Ruta dels portals, que novament va tenir una gran acollida entre els propietaris de motos clàssiques, tal com reflecteix el nombre de participants.

A les 9 del matí, els més de 160 participants, entre pilots i acompanyants, en aquesta 19a edició que organitza els Amics de les Motos de Monistrol de Montserrat, van posar-se en marxa a la plaça de la Font Gran per iniciar el recorregut que els va portar en primer lloc a Montserrat i, després de baixar a Monistrol, els va fer recórrer el massís passant per Collbató, el Bruc, can Massana, Marganell i Castellbell i el Vilar, abans de tornar a Monistrol cap a les dues del migdia. La jornada va desenvolupar-se amb total normalitat i les altes temperatures no van incidir excessivament en el rendiment de les moto, que, en un bon grapat de casos, superaven els 60 anys de vida.

Tant a la sortida com a l'arribada i el pas per les diferents localitat que envolten la muntanya de Montserrat, la caravana de motos clàssiques va aixecar interés del públic, sobretot a Monistrol de Montserrat, Montserrat, el Bruc i Castellbell i el Vilar, que van ser els llocs on el nombrós grup de motards van fer diferents aturades i els vianants van poder contemplar de prop aquestes joies de les dues rodes. La participació en aquesta 19a edició de la trobada va tornar a demostrar que és una de les cites del sector amb més arrelament a Catalunya.

Prem per veure més contingut per a tu