Les anoienques Laura Orgué i Sheila Avilés, de l'RSM, van aconseguir la primera i segona plaça, respectivament, a la Livigno Skymarathon (Itàlia), la tercera prova de la Copa del Món i amb puntuació doble com a premi. Orgué es va imposar i Avilés va entrar a només 35 segons, després que ambdues s'avancessin mútuament en el tram final. L'italiana Elisa Desco va ser tercera.

Laura Orgué va liderar la cursa durant gran part del recorregut demostrant una gran resistència i també les seves qualitats tècniques. Solament la seva companya d'equip Sheila Avilés va aconseguir superar-la, però Orgué va recuperar el terreny perdut en un darrer esforç que li va acabar donant la victòria. En aquesta recta final, Orgué va aconseguir distanciar-se i assegurar-se una victòria que reforça les seves opcions per escalar llocs en la general.

«He anat liderant la cursa, la primera baixada i la pujada molt bé, i totes les crestes també. Després hem anat amb un grup de nois, però ens hem perdut i hem hagut de remuntar. La Sheila, que anava segona, m'ha avançat, però en els controls que he anat passant m'han dit que la tenia a un minut i mig, aproximadament, i com que em trobava molt bé he decidit anar a la caça de la companya, i a poc a poc ho he anat aconseguint», comentava Orgué.