A Finlàndia es va celebrar el Jukola & Venla, una de les curses d'orientació per relleus més important. Més de 20.000 orientadors van ser presents en aquest esdeveniment, que, en cas de guanyar-lo, dona un gran prestigi internacional. Es va realitzar laVenla, cursa exclusiva per a corredores femenines, en la qual Ampa Gil, membre de la selecció catalana, formant part del Club Orientació Berguedà, va aconseguir una meritòria 152a posició dels més de 1.600 equips presents.

Hores més tard es va realitzar la Jukola, la cursa per a corredors masculins, que es va disputar durant la curta nit escandinava i el matí. La selecció catalana, amb Llorens, Ràfols i Viles, del Club Orientació Berguedà, va assolir una satisfactòria 162a plaça d'entre els 1.800 equips que hi havia inscrits.