Segueix-nos a les xarxes socials:

Més de 70 equips comencen avui el Torneig de Sant Esteve

?Les diferents instal·lacions del poble acolliran els partits fins dimarts

Més de 70 equips comencen avui el Torneig de Sant Estevearxiu/Adrià Companys

Una de les cites clàssiques de l'estiu a les nostres comarques, el Torneig Internacional d'Handbol de Sant Esteve Sesrovires, fa avui el tret de sortida a la seva 38a edició. Novament, les diferents instal·lacions esportives del poble s'ompliran de jugadors catalans, de la resta de l'estat i de països com Noruega, França, Hongria, Argentina, Algèria, Eslovàquia o la República Txeca que competiran en dotze categories diferents.

Ahir ja es van fer els actes protocolaris previs del torneig, amb la benvinguda als visitants, la concentració dels equips i els col·legiats participants a la pista coberta Francesc Castellet i la presentació dels conjunts, amb la protocolària desfilada.

Avui serà el moment de l'inici de les competicions a partir de dos quarts de deu del matí. S'inaugurarà la zona del boulevard del torneig, davant del pavelló poliesportiu, amb una zona de descans i també de venda de productes del torneig i dels diferents equips i països. A les 12.30 h hi haurà una recepció municipal a la sala d'actes de l'Ajuntament i, a partir de les 23.30 h, al pàrquing del pavelló, ball «Nits Joves del Torneig», amb la presència de discjòqueis.

Durant el dia, i els quatre següents, tots els participants jugaran partits al mateix pavelló, al CEIP La Roureda, a la pista Francesc Castellet, l'Àgora I. School, al CEIP Vinya del Sastret i a l'Espai Goodman. Les finals del torneig es faran totes al pavelló, dimarts, des de la una del migdia.

Prem per veure més contingut per a tu