El CA Igualada Petromiralles va aconseguir que dos dels seus atletes assolissin la marca mínima per participar en els Campionats d'Espanya absoluts que tindran lloc el proper cap de setmana a Getafe. Ho van fer en el decurs del 21è Míting Internacional d'Atletisme Ciutat de Barcelona, que es va fer a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.

Dels cinc participants va sobresortir l'actuació dels migfondistes de la categoria promesa en la final B dels 1.500 metres. Abdessamad Oukhlefen va quedar segon, amb un temps de 3.45.00 i Guillem Carner va ser quart, amb 3.48.03. Tots dos van aconseguir la mínima.

També la té la júnior Naima ait Alibou, que va ser vuitena en la final B dels 1.500 metres, amb 4.34.87. En aquesta prova va quedar a 87 centèsimes del registre requerit, però ja hi havia arribat en competicions anteriors.

Pel que fa a Jan Roca, va ser quart en la final B dels 200 metres, amb un temps de 22.12 i Robert Díez va quedar quart en el salt de llargada amb 7,02 metres. El trofeu el va guanyar Bruno Hortelano, després de fer 20.19 en els 200 metres, en nois, i Ciara Maggean, 4.04.13 en 1.500, en noies.