Segueix-nos a les xarxes socials:

Renfroe juga 38 minuts a Puerto Rico després de fitxar pel Baxi Manresa

El base està disputant la lliga del país centreamericà amb els Leones de Ponce, amb qui ha jugat 10 partits

Renfroe juga 38 minuts a Puerto Rico després de fitxar pel Baxi Manresa@LeonesPonceBSN

Alex Renfroe, un dels tres fitxatges que ja ha anunciat el Baxi Manresa per a la propera temporada, està brillant aquest estiu a les files dels Leones de Ponce, a Puerto Rico. El base nord-americà va ser anunciat dimecres pel conjunt manresà i dos dies després va ser un dels artífexs del triomf davant San Germán, per un ajustat 87-85: Renfroe va jugar 38 minuts en els que va sumar 11 punts, 5 rebots i 6 assistències.

Després d'acabar la temporada amb el Galatasaray, amb qui no va disputar els play-off de la lliga turca, Renfroe va reforçar l'Avellino italià en les eliminatòries pel títol de la lliga: només va jugar quatre partits, com l'exmanresà Patrik Auda. El base va signar unes mitjanes de 6,3 punts i 2,5 assistències en l'eliminatòria que van perdre amb el Trento (1-3).

I després d'aquest periple per Itàlia, Renfroe va marxar cap a Puerto Rico, on ja ha disputat 9 partits de lliga amb bones estadístiques: 12,6 punts, 4,6 rebots i 4,9 assistències de mitjana en 32 minuts per partit. Una garantia.

Prem per veure més contingut per a tu