El ciclista noruec Alexandr Kristoff (UAE Emirates) va endur-se la victòria en l'esprint més desitjat del Tour, el que tanca la cursa als Camps Elisis de París. El nòrdic va imposar-se a l'alemany John Degenkolb i al francès Arnaud Démare en una arribada massiva després que el gran grup tombés l'habitual escapada de cada última etapa del Tour, que ahir tenia 116 quilòmetres i unia Houilles i el centre de París.

A un quilòmetre de la meta, el valent del dia va ser el belga Yves Lampaert, del Quick Step, que va voler sortir del gran grup, que ja anava llançat. Els companys d'equips dels esprínters, però, van ofegar aquesta escapada i van preparar el final previst, que va caure de la banda de Kristoff.

Un cop acabat el Tour, es va procedir a coronar el gal·lès Geraint Thomas. Qui havia de ser un dels ajudants per tal que Chris Froome empatés amb Anquetil, Merckx i Indurain a cinc Tours ha acabat superant un cap que ha tingut una cursa plena de problemes, esquitxada pel seu positiu a la Vuelta, i en què ha rebut escridassades d'alguns aficionats, que no destijaven la seva presència a la cursa. Tot i la decepció, Froome, que va derrotar l'eslovè Roglic en la lluita pel tercer lloc podi, va mostrar un gran somriure en tot moment.