Els Leones de Ponce, amb el base del Baxi Manresa Alex Renfroe a les seves files, van obtenir ahir a la matinada una nova victòria a la lliga de Puerto Rico, en aquesta ocasió davant els Vaqueros de Bayamón, als quals van derrotar per un resultat final de 86-97. A més del triomf, els Leones també es van endur el basket-average, ja que en el partit d'anada, que es va jugar la matinada de divendres a dissabte, els Vaqueros només van vèncer per dos punts de diferència (93-95).

En el primer quart, els Leones van sortir millor i van agafar set punts de marge (22-29), però, en el segon, els Vaqueros van remuntar i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts de renda (47-45). En el tercer període, els Leones van clavar un contundent parcial de 15-33 i van recuperar el comandament al marcador (62-78). En els darrers deu minuts, els Leones es van mantenir sòlids i es van endur el triomf. Renfroe va jugar un total de 31 minuts, en els quals va anotar vuit punts, va agafar tres rebots i va repartir cinc assistències.

Als Leones de Ponce encara els queden tres partits per finalitzar la fase de quarts de final de la competició, en la qual acumulen un balanç de dues victòries i les mateixes derrotes. Dos d'ells seran contra els Santeros d'Aguada i el darrer, davant els Cariduros de Fajardo.