El Girona no va poder repetir la victòria del curs passat a Montilivi davant el Reial Madrid. Aquesta vegada els homes de Julen Lopetegui van jugar una segona part de molt nivell i van sotmetre a un conjunt gironí que va pagar car els errors defensius.

El Reial Madrid va sortir molt tranquil a Montilivi amb el domini de la pilota sobre un Girona molt ben col·locat en defensa. Els homes d'Eusebio es van mostrar molt valents i van tractar de tu a tu el conjunt madrileny.

En el minut set de partit, no va fer falta el VAR per anul·lar un gol en un clar fora de joc de Karim Benzema. Ambdós equips van fer una proposta inicial bastant atractiva i van tractar amb qualitat i criteri la pilota.

Abans del primer gol local, el Madrid va disposar d'una gran ocasió mitjançant Isco. Després d'una gran passada d'Asensio, el malagueny va enviar la pilota fora des de dins l'àrea.

Després de la gran ocasió d'Isco, Borja García va anotar el primer dels gironins després de recollir un refús de Lozano i fer un retall que va enganyar tant la defensa com el porter blanc i fer una gran definició.

El gol va donar força al Girona, que va passar a dominar el partit amb un Portu molt actiu per la banda dreta. Tot i això, abans del descans, Muniesa va cometre un penal clar sobre Asensio que Sergio Ramos es va encarregar de transformar.

A la represa, els homes de Julen Lopetegui van sortir a mossegar des del principi i es van trobar amb una altre imprudència del Girona. En aquest cas, Pere Pons va cometre penal sobre Asensio i el Madrid es va avançar en el marcador. Una vegada el segon gol blanc va haver pujat a l'electrònic, els visitants es van fer amb el control.

A partir de llavors, el partit no va tenir més història. Els blancs, liderats pel trident Benzema, Bale i Asensio. Així, en el minut 59, una gran passada a l'espai d'Isco deixava Bale davant Bounou a qui superava amb una gran definició.

Lopetegui va guanyar la partida tàctica a Eusebio i l'equip de Montilivi només va poder fer que resistir. Bounou i alguna aparició de la defensa gironina van evitar una golejada major. Malgrat tot, Benzema va anotar el seu doblet al minut 80 i va posar la cirereta al pastís d'un partit rodó pels blancs. El Girona va lluitar però es va veure superat a la segona part.