El Betis, gràcies a un gol de cap de Joaquín, es va imposar en el derbi sevillà al Benito Villamarín. L'altre derbi de la jornada, el valencià entre Llevant i València, es va decidir amb empat (2-2).

A Sevilla, el Betis es va endur un derbi molt intens en què Iglesias Villanueva va tenir molta feina i en què Roque Mesa va ser expulsat en el Sevilla al minut 66. Una expulsió que, sens dubte, va ser clau en el futur del partit.

Pel que fa a l'altre derbi entre Llevant i València, que va deixar els homes de Marcelino sense conèixer encara la victòria a la lliga. El Llevant es va avançar al minut 13 mitjançant Boateng.

El València va igualar tot seguit. Abans del descans els locals van fer el 2-1 i a la segona part, els visitants van empatar.