Segueix-nos a les xarxes socials:

L'equip de Peñarroya iniciarà la lliga el diumenge 30 de setembre, al migdia, contra l'Estudiantes

L'ACB va fer públics ahir els horaris de la primera jornada de la Lliga Endesa, que s'estendrà en quatre dies de durada, entre dijous, 27 de setembre, i diumenge, 30 del mateix mes. El Baxi Manresa jugarà el seu primer duel aquest darrer dia, diumenge, 30, a les 12.30 hores al WiZink Center de Madrid contra el Movistar Estudiantes.

En aquesta primera jornada, els horaris són els següents: dijous, dia 27, només es disputa el Barça Lassa-Herbalife Gran Canària (21.30 hores); divendres, 28, el MoraBanc Andorra-UCAM Múrcia (19.15 h) i l'Unicaja-València (21.30 h); dissabte, 29, es disputaran el Kirolbet Baskonia-Tecnyconta Saragossa (18.15 h) i el Monbus Obradoiro-San Pablo Burgos (20.30 h). Finalment, el diumenge, a més del partit del Baxi, es disputaran, a la mateixa hora, el Delteco GBC-Montakit Fuenlabrada; Cafés Candelas Breogán-Divina Seguros Joventut (17 h) i el Reial Madrid-Iberostar Tenerife (19.15 h).

Avui, l'ACB farà públics tots els dies i horaris en què es disputaran els partits de la primera volta de la lliga, un fet novedós en la història de la competició.

Prem per veure més contingut per a tu