Segueix-nos a les xarxes socials:

El Gironella s'imposa tot i relaxar-se en el tram final

Malgrat la derrota en la jornada anterior, el Gironella va demostrar la seva superioritat en un partit arriscat contra el Pare Ignasi Puig.

Durant els primers minuts, Gassama va dur a terme el gol que va determinar l'inici del partit a favor del barri del Xup. Tot i que semblava que l'equip visitant dominaria el matx, Castaño, del Gironella, marcaria abans de la mitja hora de partit el gol que va mantenir l'equip local com a superior tota la primera part.

El segon gol del Gironella efectuat per Santmartí de penal i el tercer per Safont (3-1) van permetre mantenir el domini del partit fins al final de la primera part.

Durant la segona part el Gironella va perdre el control del partit i el Pare Ignasi Puig va poder efectuar la seva contraofensa. David Escalada va marcar el segon gol dels de Manresa i el canvi d'aquest jugador per Rbii al minut 67 va comportar l'empat 3-3.

La baixada d'intensitat del Gironella no es va tornar a remuntar fins al final del partit. Al minut 88 Uribe va marcar el gol decisiu dels blanc-i-grocs, fet que va implicar els tres punts en una jornada en la qual el Gironella va jugar amb foc.