Segueix-nos a les xarxes socials:

Lewis Hamilton brilla a Singapur amb una pole del tot inesperada

El pilot britànic Lewis Hamilton (Mercedes) es va endur la setena pole de la temporada al Gran Premi de Singapur, en un circuit en què a priori els favorits eren els pilots de Ferrari. Hamilton va fer una volta per emmarcar en el primer intent de la Q3 i ja ningú el va poder superar. El britànic va aturar el cronòmetre en 1:36:015, i avui tindrà una oportunitat d'or d'ampliar encara més els 30 punts de diferència que té sobre l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari).

L'escuderia italiana va firmar una decebedora actuació, i ni tan sols ocuparan una de les posicions de la primera línia, ja que l'holandès Max Verstappen (Red Bull) sortirà segon. La segona línia serà per a Vettel i per al finlandès Valtteri Bottas (Mercedes), mentre que Kimi Räikkönen (Ferrari) es va haver de conformar amb la cinquena posició.

Per la seva banda, Fernando Alonso (McLaren) va quedar a les portes d'entrar a la Q3 i sortirà des de l'onzena posició, per tant podrà escollir pneumàtics. Darrere de l'asturià sortirà Carlos Sainz, que es va queixar de la falta d'adherència en el seu Renault.

Prem per veure més contingut per a tu