El Martorell es va doctorar en la complicada sortida al camp de l'Atlètic Prat Delta, gràcies a una efectiva primera meitat i una sòlida represa. El conjunt local, que arribava invicte a l'enfrontament, es va topar amb un equip martorellenc molt seriós que va saber controlar en tot moment les fases del joc. Els visitants van posar-se per davant en el marcador gràcies a un gol d'Aguilera després d'aprofitar una gran centrada de Santaularia per posar el 0-1. A partir d'aleshores, l'equip entrenat d'Albert Nualart va intentar controlar el partit sense arriscar en accés.

Els locals van apretar en el tram final de la primera meitat, però, en una jugada d'estratègia en un córner, el Martorell, de les botes de Magatt, va marcar un gol psicològic que deixava les coses de cara per als visitants. A la represa, l'entrenador visitant va canviar de sistema per intentar mantenir l'avantatge i va introduir fins a tres canvis en el mateix moment. L'Atlètic Prat Delta va gaudir de la millor ocasió del partit a l'inici de la represa, però Domínguez va estar molt encertat i va evitar que els locals retallesin diferències en el marcador. Els jugadors de casa van apretar fort però van topar en tot moment davant d'una sòlida i impenetrable defensa martorellenca.

La setmana vinent, l'equip d'Albert Nualart, líder de la categoria, rebrà la visita al seu camp del sempre complicat i complet Can Trias.