El Moià va deixar escapar in extremis una victòria que semblava tenir ben afermada en el seu partit davant el CP Voltregà, que va marcar el gol de l'empat (2-2) al minut 93, ja en el temps de descompte d'un matx que els locals van arribar a dominar per un clar 2-0 en els primers minuts de la segona part, quan manaven clarament.

El Moià va fer un bon partit davant un CP Voltregà que, tot i tenir força més possessió, va haver de lluitar fins al darrer instant per tal de poder puntuar. Ben d'hora, Toni va marcar el primer gol amb un xut des del balcó de l'àrea. Els visitants dominaven però no tenien ocasions clares.

A la represa, Bilaly va estar molt oportú i no va desaprofitar el que va ser un mal refús del porter voltreganès i, de cap, va fer el segon. El conjunt moianès aguantava totes les escomeses visitants, però arran d'un gol fantasma -que sembla ser que va acabar entrant-el Voltregà es va envalentir i va confiar que podia treure quelcom positiu. Sergio hauria pogutsentenciar el partit, però el seu xut va anar a l'arrel del pal. Ja en temps de descompte, el Voltregà va acabar empatant en una acció de Baró que li va servir per aconseguir un punt molt valuós.