Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça encara està lluny de competir amb l'elit europea

Els blaugrana no van estar a l'altura del CSKA en el debut a l'Eurolliga

El Barça Lassa va demostrar que encara no està per competir contra l'elit del bàsquet europeu, després de caure per vint punts a la pista del CSKA Moscou en el debut de blaugranes i moscovites a l'Eurolliga.

És cert que la prova era majúscula, però els locals van ser, en general, superiors i no van donar opció a l'equip blaugrana. Als homes de Svetislav Pesic, en definitiva, se'ls va quedar gran el repte i van deixar clar que hauran de treballar per pujar el seu nivell.

El Barça va resistir bé en el primer quart. Una bona defensa, un notable rebot i la presència d'Ante Tomic, qui va ficar sis dels primers nou punts de l'equip, li van donar confiança. Tot va començar a canviar a mitjan del primer període amb la sortida a la pista de Sergio Rodríguez, qui va donar fluïdesa en atac als locals.

El panorama va acabar de canviar totalment a l'inici del segon quart, quan el Barça va perdre quatre pilotes seguides que van propiciar contraatacs rivals i un parcial de 10-0. El CSKA es va disparar fins a un més 21 (47-26) als últims minuts. Els 30 punts encaixats en aquests 10 minuts del segon quart van ser decisius.

L'equip moscovita va seguir solidificant el seu avantatge fins a arribar a una màxima de 26 (55-29) en el minut 22, però a partir d'aquest moment el Barça va recobrar la compostura i va tornar a lluitar per la victòria. La seva lluita va portar a col·locar-se a nou punts (69-60) en el minut 32, però el CSKA va demostrar la seva capacitat per resoldre aquestes situacions i diversos errors dels blaugrana van tornar a estirar les rendes fins a arribar a un final plàcid per als locals, que van arribar fins als 95 punts, amb un 45,5 per cent en triples, i 21 assistències. Uns números que evidencien les enormes dificultats que va tenir el Barça per frenar al seu oponent.