L'equip absolut masculí del CN Minorisa va encetar ahir la lliga de Primera Catalana a la piscina del CN Badia, un equip difícil que la temporada passada va quedar a les portes de l'ascens a Segona Divisió estatal. El resultat va ser favorable als locals per un clar 12 a 7. Els golejadors manresans van ser Pelegrín, Lenard (3), Casasayas, Lafoz i Puerta.

Els bagencs presenten canvis importants a l'equip: des de l'entrenador, Dani Calvo que s'estrena en el càrrec en substituir tota una institució de les banquetes com Gaspar Ventura, fins a l'aigua, ja que les baixes per motius laborals de Carlos Talavera i la de Dani Calvo, ara entrenador, es compensen amb les altes de Nil Lenard, retornat a casa després del seu pas pel CN Rubí, i de Lluís Mayol, procedent del CN Caldes i CN Montjuïc, a la vegada de la consolidació de Xavi Serra i les possibles incorporacions de joves del planter.

La competició, iniciada ahir, té una la primera fase a doble volta entre els següents equips: CN Vallirana, CN Rubí B, CN Badia, CN Sant Adrià, CN Poble Nou, CN Granollers B, CN Mataró B, CN Minorisa, GEiEG I CN Banyoles.

També cal esmentar el retorn a la competició del CN Sallent, que jugarà en el mateix grup que el CN Minorisa B, en la lliga catalana de Tercera Divisió.

El CN Minorisa, a la Copa Bidasoa

La secció de waterpolo del CN Bidasoa va organitzar la primera edició de la Copa Bidasoa, amb la participació el CN Minorisa masculí i femení. Els manresans es van imposar en la categoria masculina, malgrat la seva derrota per la mínima davant el CN Askartza B (9-4), en ser clarament superiors als amfitrions del CN Bidasoa (2-15). El duel amb el CW Urbat va ser més equilibrat, però també favorable (7-8).

Les noies van ser les segones classificades, només superades pel CW Leioa, un rival potent (11-5), i van superar el CW Urbat (5-11) i el CN Bidasoa (7-9).