En el tercer quart la Joviat es va posar les piles, més agils en el rebot defensiu, i en van començar a capturar, fet que va donar confiança a l'equip i els va permetre córrer. D'aquesta manera, i després de 8 minuts de quart, les de Manresa empataven el duel (36-36). A partir d'aquí, intercanvi de cistelles i les de Balaguer van aconseguir entrar el quart període davant (45-41).

Els últims deu minuts van ser similars als jugats just abans del descans, un cop més el conjunt visitant va aconseguir igualar el partit (46-46), però un Balaguer amb més ofici tornava a obrir una escletxa al marcador (57-50) quan faltava un minut per a la conclusió del matx. La Joviat no es va rendir i amb una cistella de dos i un triple ràpid posava emoció al final de partit, a falta de 40 segons (57-55). El final del partit es va decidir des del llançament de tir lliure per part de les locals, on van anotar 5 punts més i van sentenciar el partit (62-55).

Amb aquesta derrota, la Joviat es posa en un balanç de 3-2, i la propera setmana rebrà, a les 18h al Complex, un dels rivals més en forma d'aquest tram de temporada, el Granollers, que suma tres partits seguits guanyant.

Acabat el partit, l'entrenador de la Joviat, Barbé, va comentar que «la clau del partit ha estat el rebot que ha tingut el Balaguer, no hem tingut situacions de camp obert, això ens ha perjudicat. Encara tenim marge de millora».