L'Avià va protagonitzar la sorpresa del cap de setmana al grup 7 de Tercera Catalana, en derrotar el fins ahir líder de la lliga juntament amb el Calaf.

Dues expulsions en el bàndol local van ser decisives en la golejada dels berguedans. En la primera hora de partit, el matx va ser molt travat, amb constants inter-rupcions per un joc massa contundent dels terrassencs. Al minut 29, l'Avià va obrir la llauna i, al 33, va fer el segon gol, que va fer molt mal al Sant Pere Nord.

Al minut 41, els terrassencs es van quedar amb un home menys i, a partir de llavors, el partit va ser més plàcid per a l'Avià. Abans de finalitzar el primer temps, els locals van fer el 3-0. I a la segona part, la mateixa tònica. Els vallesans seguien plantejant un partit molt físic però, amb un home menys, l'Avià els va passar per damunt amb quatre gols més.