El Monbus Igualada va aconseguir una altra victòria al grup C-A de la Lliga EBA després de vèncer a la seva pista el Mataró Parc Boet per un resultat final de 69-63. Amb aquest triomf, el conjunt anoienc es manté com un dels dos equips invictes de la competició.

En els primers trenta minuts de joc hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (51-53 al final del tercer quart). Però en el darrer període els locals van clavar un parcial de 18-10 i es van endur la victòria.

D'altra banda, aquest divendres l'Igualada va assaltar la pista del Valls (72-77) en un partit cor-responent a l'anada dels quarts de final de la Lliga Catalana EBA. El matx de tornada es disputarà el dijous 1 de novembre a partir de dos quarts d'una del migdia a Les Comes. En aquesta ronda també hi participa el Tenea Esparreguera, que tindrà com a rival el Castelldefels.