Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa FS, amb ressaca de Copa, salva un punt al final

Els de Paco Cachinero s'encallen davant un Cerdanyola molt incòmode

Amb diversos jugadors tocats després de l'esforç titànic realitzat en el partit davant el Colo Colo, el tècnic estava obligat a combatre la ressaca de Copa del Rei en un horari poc habitual al Pujolet, forçat per l'ànsia de recuperar una mica d'oxigen. Al minut 5 el trobaria en una acció d'atac que culminaria Asis. El Cerdanyola, apàtic i sense ànim controlador, tiraria de pilotes llargues per intimidar la porteria de Bixi. Això sí, l'1 a 0 obligaria els visitants a donar un pas endavant. El Manresa FS estava compromès, sempre complidor i implicat, però incapaç de mantenir la guspira a la qual tenia acostumats al seguidors en aquest brillant inici de temporada. Segurament, també contagiat per l'apàtica proposta de joc visitant. El Cerdanyola en cap moment es va despenjar del partit i seguia viu esperant el seu moment. Quan faltaven dos minuts per al descans, aconseguiria empatar amb un gol de penal de Dani Alonso.

A la represa, en un minut 24 delicat per als manresans, els vallesans colpejarien dues vegades. Primer Marc Hermosel, definint plàcidament un contraatac, i poc després Guerrero de falta directa. Amb tot plegat, el Manresa no trobava la fórmula de superar la muralla visitant. A falta de 5 minuts per al final, Cachinero va carregar l'última bala, la del porter jugador. Segurament l'única via, ja a la desesperada, per capgirar la situació. El Manresa FS va arriscar molt i el premi va ser l'empat amb gols d'Òscar i Pep Costa.